Top VA – Technisch VA

Waar kan ik je mee helpen?

Een virtueel assistent (VA) is een samenwerkende en coachende professional die op virtuele basis (vanuit eigen kantoor) met ondernemers samenwerkt en ondersteunt. Het doel van een VA is de ondernemer te ontlasten zodat de ondernemer niet langer bezig is met allerlei taken waar eigenlijk helemaal geen tijd voor of kennis van is. Een VA is zelf ook een ondernemer en kent het klappen van de zweep en weet daardoor wat er bij je speelt.

Mijn focus als VA ligt op de technische ondersteuning. Ik regel de techniek zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden waar jij echt blij van wordt.
Ik ondersteun bij de inrichting van e-mail marketing, bouwen van websites en online leeromgevingen en het koppelen van alle systemen, want ook al die losse systemen moeten vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren. Leuk natuurlijk als iemand een training bij je koopt, maar ook fijn als hij/zij hier dan verder over wordt geïnformeerd d.m.v. van automatische mails.

Top VA Technisch va

Ik bied verder ondersteuning op de volgende gebieden:

 Technisch VA & Webassistent

Website beheer en optimalisatie, webinar inrichten, video bewerken, nieuwsbrief plaatsen, blog plaatsen, webdesign, e-mail marketing. Koppeling van de diverse systemen aan elkaar.

Website & E-learning bouw

Website bouwen in WordPress, Online trainingen (academie) bouwen, Website optimalisatie, Basis webshop opzetten
Koppeling van website en e-learning met diverse andere systemen zoals je community of e-mail marketingsysteem.

 E-mail marketing

Het inrichten van jouw e-mail marketingsysteem. Je e-mail’s automatisch laten versturen. Automations en funnels inrichten. Segmenteren en daardoor beter je doelgroep bereiken. Een koppeling maken met je website, online training, webshop en social media. Je weggever online zetten en koppelen aan je e-mail marketingsysteem. Zorgen voor een juiste verzending en aflevering van de mails. Inrichting van MailBlue. Inrichting van ActiveCampaign.

Dit is een greep uit wat ik voor je kan doen.
Heb je een probleem, maar staat die dienstverlening er niet bij? Laat het dan weten, wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen. En kan ik het niet zelf, dan beschik ik over een netwerk van andere gekwalificeerde virtueel assistentes met verschillende expertises aan wie ik je kan doorverwijzen.

Ik heb ervaring met o.a. de volgende systemen
WordPress, LearnDash, Autorespond, Active Campaign, MailBlue, WooCommerce, Mailchimp, Huddle, Plug&Pay, Zoom, Soundcloud, Canva, Trello, Asana, Audacity, Zapier, Whislist, Webinargeek, Gotowebinar, Webinarjam, Everwebinar, Libsyn, Deadlinefunnel, Phoenix, Youtube, Vimeo, Clickfunnel, Leadpages, Kajabi, Typeform.

Scroll naar top