Diensten

 

Een virtueel assistent (VA) is een samenwerkende en coachende professional die op virtuele basis (vanuit eigen kantoor) ondernemers ondersteunt. Het doel van een VA is de ondernemer te ontlasten zodat de ondernemer niet langer bezig is met allerlei taken waar eigenlijk helemaal geen tijd voor of kennis van is. Een VA is zelf ook een ondernemer en kent het klappen van de zweep en weet daardoor wat er bij je speelt.

Als virtueel assistent werk ik vanuit eigen kantoor, maar als aanwezigheid op locatie gewenst is, is dat uiteraard bespreekbaar.

Je kunt bij mij terecht voor zowel eenmalige als langlopende projecten, ook tijdelijke ondersteuning bij vakantie of ziekte is mogelijk.

 

Ik bied ondersteuning op de volgende gebieden:


Technisch VA & Webassistent

Website beheer en optimalisatie, webinar inrichten, video bewerken, nieuwsbrief maken, blog maken, social media beheer, webdesign, e-mail marketing. Koppeling van de diverse systemen aan elkaar. 

Website & E-learning bouw
Website bouwen in WordPress, Online trainingen bouwen in LearnDash, Website optimalisatie, Basis webshop opzetten
Koppeling van website en e-learning met diverse andere systemen zoals je community of e-mail marketingsysteem. Leuk natuurlijk als iemand een training bij je koopt, maar ook fijn als hij/zij hier dan verder over wordt geïnformeerd d.m.v. van automatische mails.

 E-mail marketing
Het inrichten van jouw e-mail marketing systeem. Je e-mail’s automatisch laten versturen. Automations en funnels inrichten. Segmenteren en daardoor beter je doelgroep bereiken. Een koppeling maken met je website, online training, webshop en social media. Je weggever online zetten en koppelen aan je e-mailmarketingsysteem.


Dit is een greep uit wat ik voor je kan doen.

Heb je een probleem, maar staat die dienstverlening er niet bij? Laat het dan weten, wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen. En kan ik het niet zelf, dan beschik ik over een netwerk van andere gekwalificeerde virtueel assistentes met verschillende expertises aan wie ik je kan doorverwijzen.


Ik heb ervaring met o.a. de volgende systemen
WordPress, LearnDash, Autorespond, Active Campaign, Mailchimp, Huddle, Plug&Pay, Zoom, Soundcloud, Canva, Trello, Asana, Audacity, Zapier, Whislist, Webinargeek

Algemene voorwaarden en tarieven
Als wij zaken gaan doen dan maken wij onderling duidelijke afspraken. Deze afspraken zet ik vervolgens om in een overeenkomst.
Daarbij zijn ook de algemene voorwaarden van Top VA van toepassing. De algemene voorwaarden vind je hier.
Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven stuur dan een bericht naar info@topva.nl of vul het contactformulier in

 

Let’s work together!

Contact

Meer weten over mijn diensten en tarieven. Vul het formulier in of bel 06-30 717 736.