Top VA – Technisch VA

Technisch VA - Top VA

Technisch sparringpartner voor ondernemers!

Work Smarter, Not Harder!

Ik ben een groot voorstander van automatiseren waardoor je je werk sneller en makkelijker kunt doen.
Hiervoor gebruik ik de volgende systemen:

MailBlue

Dé alles-in-een e-mailmarketing software

Met MailBlue verstuur & automatiseer je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mails waarmee je jouw business laat groeien! Als ondernemer is het belangrijk zichtbaar te zijn. Naast je website en social media hoort hier ook e-mail marketing bij. Met MailBlue (de Nederlandse reseller van ActiveCampaign) kun je je mails automatiseren, marketingfunnels maken, effectieve nieuwsbrieven versturen, personaliseren en segmenteren zodat de juiste doelgroep jouw mails krijgt.

Je kunt MailBlue gratis 2 weken proberen.

*Ik ben affiliate van Plug&Pay. Ik prijs alleen de tools aan waar ikzelf ruime ervaring mee heb en ook tevreden over ben

Plug&Pay

Voor conversie-geoptimaliseerde betaalpagina's

Plug&Pay is het ideale alles-in-1 systeem voor je betaalpagina's, upsell-processen en online abonnementen.

Met Plug & Pay maak je gebruik van onze best geoptimaliseerde templates voor een betaalpagina. Hiermee verzeker je jezelf van de hoogste conversies en kun je per direct gebruik maken van de revolutionaire one-click upsell techniek waarmee je direct meer omzet kunt gaan draaien!

Je kunt Plug&Pay gratis 2 weken proberen.

*Ik ben affiliate van Plug&Pay. Ik prijs alleen de tools aan waar ikzelf ruime ervaring mee heb en ook tevreden over ben

Huddle

E-learning en community software

Huddle is geschikt voor het maken van een community omgeving en om daarnaast een e-learning omgeving op te bouwen. Iemand meld zich aan voor een online training en komt daarbij direct in een community terecht, wat de interactie verhoogd. Makkelijk op te zetten en te onderhouden.

Je kunt Huddle gratis 1 maand proberen.

*Ik ben affiliate van Huddle. Ik prijs alleen de tools aan waar ikzelf ruime ervaring mee heb en ook tevreden over ben

Let’s work together!

Scroll naar top