Wat doet een technisch va - technisch virtueel assistent

Wat doet een Technisch VA

Wat kan een technisch VA voor je betekenen?

Een technisch VA, ook wel bekend als een Technisch Virtual Assistant of Technisch Virtueel Assistent, is een zelfstandig ondernemer die ondernemers op afstand ondersteunt bij het instellen en beheren van online technische aspecten. De ervaren technisch VA fungeert ook als technisch sparringpartner over de te gebruiken systemen en de juiste manier van inzetten van de al aanwezige systemen binnen een onderneming. Een ervaren technisch VA kan jouw ideeën en  marketingstrategie vertalen naar de technische praktijk.

Welke werkzaamheden kan een Tech VA nog meer uitvoeren:

Technische ondersteuning

Een technisch VA kan helpen bij het oplossen van technische problemen en het bieden van ondersteuning bij het gebruik van verschillende online tools en systemen.

Websitebeheer

Een technisch VA kan helpen bij het opzetten, onderhouden en updaten van websites. Dit kan het installeren van plugins, het bijwerken van inhoud en het oplossen van technische problemen omvatten.

Automatisering

Een technisch VA kan helpen bij het automatiseren van verschillende processen binnen een bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld het opzetten van geautomatiseerde e-mailcampagnes, het instellen van workflows en het integreren van verschillende systemen om efficiëntie te verbeteren.

Technische inrichting

Een technisch VA kan helpen bij het opzetten en configureren van verschillende online tools en systemen, zoals CRM-systemen, e-commerceplatforms, webinarsoftware en meer.

Koppeling van systemen

Een technisch VA kan helpen bij het integreren van verschillende systemen en het creëren van naadloze workflows tussen deze systemen. Dit kan bijvoorbeeld het koppelen van een website aan een e-mailmarketingplatform of het synchroniseren van gegevens tussen verschillende tools omvatten.

E-learning (online leeromgeving)

Een technisch VA kan helpen bij het opzetten en beheren van e-learningplatforms, het uploaden van cursusmateriaal, het instellen van toegangsrechten en het beheren van gebruikersaccounts.

Advisering

Advies geven op basis van de systemen die binnen een onderneming gebruikt worden. Advies geven over hoe deze systemen nog beter ingezet kunnen worden, er beter geautomatiseerd kan worden en aangevuld kan worden met andere systemen.

Wat een technisch VA precies kan en binnen welke systemen is afhankelijk van ervaring en kennis. Waar ik je mee kan helpen vind je hier terug. Geinteresseerd? Plan dan een matchcall in. Leuk je te ontmoeten.

Hoeveel kost een technisch va?

Net als bij andere beroepen is het tarief van een technisch va is afhankelijk van de kennis en ervaring. Hoe meer ervaring en hoe meer er wordt meegedacht binnen het bedrijf op technisch strategisch niveau hoe hoger het tarief zal zijn. Startende technische virtueel assistenten die alleen uitvoerend zijn zullen aan de onderkant van het tarief zitten en strategisch technische sparringpartners zullen aan de bovenkant van het tarief zitten. Mijn tarieven en mogelijkheden vind je hier.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven