Top VA – Technisch VA

Over Joyce

Ik ben Joyce Baas en ik ben technisch VA.

Mijn focus als VA ligt op de technische ondersteuning. Ik regel de techniek zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden waar jij echt blij van wordt.
Ik ondersteun bij de inrichting van e-mail marketing, bouwen van websites en online leeromgevingen en het koppelen van alle systemen, want ook al die losse systemen moeten vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren.

Ik ben iemand die voor kwaliteit gaat en liever geen halve dingen doet. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Maar ook dat wat ik doe, ertoe doet. Ik bedenk oplossingen die buiten de geijkte paden liggen.

Doe waar je goed in bent en houd meer tijd over voor zaken waar je energie van krijgt!

Ik ben iemand die de ontwikkelingen en trends volgt om zo op de hoogte te blijven van wat er allemaal speelt. Ik heb trainingen gevolgd bij o.a. de Academie voor Virtual Professionals, Weblish en bij de VASchool.

Na ruim twintig jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie, procesondersteuning, rapportagebeheer en beleid in diverse branches was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb ervoor gekozen om mijn ervaring, kwaliteiten en de dingen die ik leuk vind verder uit te bouwen. Zodat ik als expert mijn kennis kan inzetten om als ondernemer andere ondernemers te ondersteunen, samen te werken en te coachen.

Voor meer uitgebreidere informatie over mijn achtergrond zie mijn LinkedIn profiel.

Naast dat ik zelf ondernemer ben, ben ik ook nog getrouwd met een ondernemer en ben ik moeder van 2 kinderen. Beiden hebben mij gesteund in de keuze om als technisch VA en ondernemer aan de slag te gaan.

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen?
Neem dan contact op.

Top VA Technisch va
Scroll naar top