Top VA – Technisch VA

Hoi, ik ben Joyce

Ik vertaal jouw ideeën en marketingstrategie naar de technische praktijk.

Naast de uitvoering ben ik ook technisch sparringpartner en denk actief mee over waar in jouw business we zaken makkelijker en meer geautomatiseerd kunnen laten verlopen en hoe we al de gebruikte systemen goed met elkaar kunnen laten communiceren.

Mijn focus ligt op de technische ondersteuning en advisering hierin. Ik regel de techniek zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden waar jij echt blij van wordt.
Ik ondersteun bij de inrichting van e-mail marketing, productlanceringen en challenges, bouwen van websites en online leeromgevingen en het koppelen van alle systemen, want ook al die losse systemen moeten vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren.

Ik ben iemand die voor kwaliteit gaat en liever geen halve dingen doet. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Maar ook dat wat ik doe, ertoe doet. Ik bedenk oplossingen die buiten de geijkte paden liggen.

Doe waar je goed in bent en houd meer tijd over voor zaken waar je energie van krijgt!

Voor meer uitgebreidere informatie over mijn achtergrond zie mijn LinkedIn profiel.

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen? Kijk hieronder of neem contact op.

Top VA Technisch va

Top VA

✉ info@topva.nl

📞 06-30717736

 Social Media

Scroll naar boven
Waar kan ik je mee helpen?