Hoi, ik ben Joyce

Ik vertaal jouw ideeën en marketingstrategie naar de technische praktijk.
Naast de uitvoering ben ik ook technisch sparringpartner en denk actief mee over waar in jouw business we zaken makkelijker en meer geautomatiseerd kunnen laten verlopen en hoe we al de gebruikte systemen goed met elkaar kunnen laten communiceren.

Top VA Technisch va

Ondernemen is ontzettend leuk, maar soms mis je toch iemand die naast je staat.

Als ondernemer regel je vaak zelf je afspraken, je marketing, je financiën en je website. Dingen die niet persé jouw ding zijn, dus waar je waarschijnlijk eerst weer van alles voor moet uitzoeken voordat je het kunt uitvoeren. En dan nog lukt het niet altijd... Zonde van je tijd en je energie; je bent tenslotte voor jezelf gaan werken omdat je goed bent in wat je doet en dát leuk vindt. Hoe handig zou het zijn als je iemand naast je hebt staan, iemand die de technische zaken voor je uit handen neemt én waar je ook nog mee kunt sparren?

En daar kom ik kijken! Ik ben technisch virtual assistent. Ik woon in Heerhugowaard, maar online ben ik overal. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben in diverse marketing functies heb ik een flinke carrièreswitch gemaakt. In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf en ging aan de slag als VA, vrij snel specialiseerde ik mij in de technische kant van het vak. Ik vind het heerlijk om andere ondernemers te helpen met hun technische wensen en problemen. Of het nu gaat om het naadloos integreren van systemen, het automatiseren van processen of het opzetten van een omgeving voor jouw e-learning; ik zorg ervoor dat alle systemen perfect met elkaar communiceren. Daar gaat mijn energie van stromen!

Zijn we een match?

Om te weten of wij een match zijn vertel ik je graag wat meer over mezelf. Om het vele online zijn te compenseren lees ik graag vooral goede Scandinavische misdaad thrillers, doe aan yoga en probeer elke dag te wandelen. Ook geniet ik van de tijd en gezelligheid met mijn gezin.

Top VA Technisch va

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en sta klaar om mijn opdrachtgevers te ondersteunen bij hun technische uitdagingen, ik denk graag denk mee hoe een systeem jouw business nog efficiënter kan laten lopen. Van A tot Z denk en werk ik mee in het proces. Juist omdat ik vanaf het begin betrokken ben, weet ik het idee en de achtergrond en kan op basis daarvan de juiste oplossing bieden. Samen werken we aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het behalen van de gestelde doelen zodat jij weer kunt doen waar jij jouw bedrijf voor bent gestart. Dan doe ik waar ik mijn bedrijf voor ben gestart. 😉

Samen naar een hoger niveau?

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en profiteren van de voordelen van geautomatiseerde en gekoppelde systemen? Laten we dan samenwerken! Ik ben vertrouwd met bekende en minder bekende systemen, en ik duik gerust in een nieuw systeem om helemaal op de hoogte te zijn. Neem gerust contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen bij het optimaliseren van jouw workflow en het professionaliseren van verschillende systemen.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw technische uitdagingen aan te pakken!

Mijn focus ligt op de technische ondersteuning en advisering hierin. Ik regel de techniek zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden waar jij echt blij van wordt.
Verder ondersteun ik bij de inrichting van e-mail marketing, productlanceringen en challenges, bouwen van websites en online leeromgevingen en het koppelen van alle systemen, want ook al die losse systemen moeten vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren.

Ik ben iemand die voor kwaliteit gaat en liever geen halve dingen doet. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Maar ook dat wat ik doe, ertoe doet. Ik bedenk oplossingen die buiten de geijkte paden liggen.

Doe waar je goed in bent en houd meer tijd over voor zaken waar je energie van krijgt!

Voor meer uitgebreidere informatie over mijn achtergrond zie mijn LinkedIn profiel.

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen? Kijk hieronder of neem contact op.

Scroll naar boven